Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Τέντες
Τέντες
Η εξειδίκευση κάνει την διαφορά

Η ασυναγώνιστη ποιότητα και αισθητική και πάντα προσοχή στην λεπτομέρεια. Επιλέξτε ανάμεσα σε τέντες  κλασικού τύπου, με πτυσσόμενους βραχίονες, συστήματα τεντών και καποτίνες. Διαλέξετε ακόμα και το τεντόπανο που σας ταιριάζει μέσα από την πλούσια συλλογή μας.
 
Για κάθε χώρο, ιδιωτικό ή επαγγελματικό, βεράντες και μπαλκόνια με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, λόγω αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ή παλαιότητας, σας δίνουμε λύσεις σκίασης με εξατομικευμένη μελέτη και σωστή εκμετάλλευση του χώρου, με ποιότητα και αισθητική.
Τέντες Αγία Παρασκευή, Τέντες Χαλάνδρι, Ξύλινες Πέργκολες Χαλάνδρι, Ξύλινες Πέργκολες Αγία Παρασκευή

Τέντες παντός τύπου
  • Ηλεκτρικοί μηχανισμοί
  • Τηλεχειριστήρια και φωτοκύτταρα
  • Μοτέρ όλων των εταιρειών
Τέντες με Αντιρίδα

Ο Κλασσικός τύπος τέντας που χρησιμοποιείται εδώ και αρκετές δεκαετίες..
Σταθερή κατασκευή που αντέχει στον χρόνο και στις πιο αντίξοες συνθήκες προσφέροντας μέγιστο τέντομα του πανιού σας.
Στα κατά του ειναι η αισθητική του, διότι ανεβάζοντας την τέντα εμφανίζεται ο σταθερός σκελετός της εξωτερικά του πανιού.
 
Συνιστάτε σε περιπτώσεις που η τέντα μας θα τοποθετηθεί σε υψηλό όροφο ή σε πίσω μπαλκονι όπου δεν μας ενδιαφέρει η αισθητική.
Μπορείτε να επιλέξετε εσείς τα σκελετά που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε ανάμεσα σε: Σκελετά αλουνίου (άσπρα) ή Σωλήνας γαλβανιζέ ανοξείδωτη (Ασημένια)
 
Τέντες με Βραχίονες

Η Τέντα με βραχίονες είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος τέντας τα τελευταία χρόνια.
Σύγχρονοι βραχίονες,αντίβαρα αλουμινίου, από της μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου σε Eλλάδα κ Eυρώπη με αντοχή στον χρόνο.
Συνδιάστε την με όποιον αυτοματισμό της αρεσκείας σας και θα έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για λειτουργικότητα και ασθητική!
 
Τέντα Κασέτα

Υψηλή Αισθητική!
Ο,τι πιο σύγχρονο κ καλαίσθητο υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά!
Είναι μια τέντα με βραχίονες βαρέου τύπου, πανί υψηλής αντοχής, σύγχρονους μηχανισμούς, όπως χειροκίνητο ή ηλεκτρικό μοτέρ ή ακόμα και αυτοματισμό με αισθητήρες αέρα.
Το διαφορετικό από μια απλή τέντα με βραχίονες είναι ότι η κασετίνα εσωκλείει όλα τα παραπάνω (μηχανισμός, βραχίονες, πανί) με αποτέλεσμα να καλύπτονται πλήρως
και από τις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας έτσι τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της τέντας σας.
 
Τέντες Καποτίνες

Διακοσμητικές τέντες που προτίνονται κυρίως για παράθυρα σπιτίων,εισόδους και βιτρίνες καταστημάτων.
Επιλέξτε το πανί η τον πλαστικό μουσαμά της αρεσκείας σας.Δυνατότητα επιλογής τύπου κούρμπας όπως κ επίσης δυνατότητα επιλογής χειροκίνησης ή και αυτοματισμού!
 
Τέντες Κάθετες (Ριντό)